Bemutatkozás

Az építés (alkotás) szeretete édesapám kivitelező cégénél töltött éveimben fertőzött meg, és az első szeg elütése óta tart.

Saját cégemet 2006-ban alapítottam meg, amelyet megelőzően több mint 10 évet töltöttem el az építőipari kivitelezésben. Szakközépiskolai éveimben kétkezi munkásként, az egyetemi éveimben és azt követően építésvezetőként.

A kivitelezői oldal ranglétráját végigjárva az elmúlt közel 15 év megtanított a munka becsületére és a különböző társadalmi rangú és személyiségű emberek tiszteletére, a velük való konstruktív együttműködésre.

Molior

Vörös Csaba
ügyvezető
okl. építőmérnök
okl. igazságügyi szakmérnök
okl. épületszigetelő szakmérnök
energetikai tanúsító, műszaki ellenőr

 

Mérnökirodám megalapítása óta több lakópark, irodaépület, és ipari létesítmény beruházás lebonyolításában és műszaki ellenőrzésében vett részt.

A környezetvédelmi beruházások számának növekedése megkövetelte a cég profiljának kibővítését: így 2008-tól több környezetvédelmi projekt lebonyolításában és műszaki ellenőrzésében vettünk és veszünk részt.

Meggyőződésem, hogy a kivitelezői oldal problémáit jól ismerő mérnöki munka jelenti minden beruházás sikerének alapját.

A magas és mélyépítéstől a közműépítésen keresztül a környezetvédelemig, az építőipar számos területén vállalkozunk és nyújtunk mérnöki szolgáltatást.

Mérnökirodánk hatékonysága és egyben sikere a megfelelő hozzáállásunkban rejlik és abban, hogy a kivitelező oldalról közelítjük meg a problémákat. Mindig igyekszünk megtalálni a műszakilag legideálisabb és legköltséghatékonyabb megoldásokat. A szakértelem a gyakorlatiassággal párosul, így segítünk határidőre az elvárt minőségben megvalósítani az adott projektet.

Szolgáltatásaink minőségi garanciája mérnökeink tervezési, szervezési és kivitelezési gyakorlata. Szakmai felkészültségünk és gyakorlatiasságunk szavatolja a megfelelő bizalmi viszony kialakítását megrendelőinkkel.

Munkánk hatékonyságát elősegíti a jól működő és széleskörű szakmai kapcsolatrendszerünk.

Cégünk alapelve a kölcsönös bizalomra épülő együttműködés megbízóinkkal.

Tegyen próbára bennünket, hogy bebizonyíthassuk, irodánk megbízható partnere megrendelőinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az voroscsaba@molior.hu email címen vagy hívjon a 06-30-303 5271 számon.

 

2012 © Molior Mérnökiroda Kft.

6300 Kalocsa, Pataji út 48.

E-mail: voroscsaba@molior.hu

Tel./fax: +36 78 465 585

Mobil: +36 30 303 5271

Telefon: +36 30 303 5271 E-mail küldés